05-04-2019, 12:18:58
(05-04-2019, 12:02:22)adriano001 napisał(a):(05-04-2019, 11:28:02)Julieta13 napisał(a):Podeślij mi wszystkie umowy. sprawdzę co w nich drzemie(05-04-2019, 10:00:40)uspokajaczka napisał(a):(05-04-2019, 01:22:28)Julieta13 napisał(a): Podliczyłam wszystkie pożyczki od początku i od kwoty pożyczonej w ciągu 2,5 roku 17 750 odliczyłam wszystkie bonusy i przedłużenia -17 290. Wyszło mi, że jestem winna 460 zł! A nie 4000 zł, które facet chce jak najszybciej odzyskać. Od dwóch dni milczy, bo wyznaczył mi termin wpłaty za adwokata do piątku. Czekam więc na ten jego expresowy sąd, a w międzyczasie spróbuję wpłacić brakującą kwotę, sprawdzając w Epu i SR co się dzieje. Jutro idę do SR, żeby zakończyć zakładanie konta. Jutro będę miała tez dostęp do EPU.Nie chciałabym żeby ktoś zrozumiał źle, że każemy tylko biernie czekać na sąd, ale w Twojej sytuacji, żeby uwolnić się od gościa i jego kombinowaniem jak jeszcze ma Cię podejść w celu wyegzekwowania jak widać "nienależnej" kwoty - to sąd dla Ciebie jest zbawieniem i wybawieniem. Teraz sama widzisz, ile mu już zapłaciłaś i jakie kroki masz podjąć żeby od niego się uwolnić.
Uspokajaczko, nie denerwuj się, nikomu nic nie wkładam, chodziło mi o to, że sąd miał być dla mnie wybawieniem z długu na Finansowo, tak zrozumiałam.
Postaram się teraz bardziej skupić na wiedzy płynącej z Forum. niestety, mam na to czas tylko wieczorami i w nocy, bo pracuję ponad 10 godzin dziennie.
Jestem już chyba od Forum uzależniona, bo zaglądam do nowych postów gdy tylko mam jakąś chwilkę.
To samo zrób z chwilówkami podlicz, gdzie masz ile przedłużeń i refinansowań.
Ok, tak zrobię. I tak nie mam w tej chwili kasy, żeby cokolwiek wpłacać. Czekam na wynik sporu z Alior Bankiem o zwrot prowizji. Jak wygram spłacę prywatne długi i coś tam jeszcze, po przeanalizowaniu refinansowań i przedłużeń. A pewnie niedługo pojawią się już sprawy w SR, bo napisałam dwa sprzeciwy do EPU (vivus i Korona), ale tu liczę na pomoc BN.
Wszystkie?!!! Nie wiesz o czym mówisz