Wtajemniczone osoby wiedzą, że od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować na forum u xxxx, ale to co on dzisiaj zrobił przechodzi moją wyobraźnię, a mianowicie jak chciałam się zalogować to dostałam takie cÓś:
Witaj grabien,
Ktoś pięciokrotnie w ciągu 15 minut próbował zalogować się na Twoje konto na Forum xxxxxxxx.
Możliwość logowania dla tej osoby została zablokowana na kolejne 15 minut.
Adres IP osoby, która próbowała logować się na Twoje konto to:..... podany prawidłowo bo sprawdziłam
Z wyrazami szacunku,
xxxxxxxxx
Nie mogła nastąpić pomyłka, bo zawsze używam swojego hasła i nigdy, powtarzam nigdy nie było problemów.
Chciał mnie zablokować i to uczynił.
To się nazywa "król długów". Swoim postępowaniem pokazała xxxxxx jaki z niego słaby człowiek, tylko umie tumanić ludzi i doić z nich kasę, ale karma wraca i tego mu życzę.
Witaj grabien,
Ktoś pięciokrotnie w ciągu 15 minut próbował zalogować się na Twoje konto na Forum xxxxxxxx.
Możliwość logowania dla tej osoby została zablokowana na kolejne 15 minut.
Adres IP osoby, która próbowała logować się na Twoje konto to:..... podany prawidłowo bo sprawdziłam
Z wyrazami szacunku,
xxxxxxxxx
Nie mogła nastąpić pomyłka, bo zawsze używam swojego hasła i nigdy, powtarzam nigdy nie było problemów.
Chciał mnie zablokować i to uczynił.
To się nazywa "król długów". Swoim postępowaniem pokazała xxxxxx jaki z niego słaby człowiek, tylko umie tumanić ludzi i doić z nich kasę, ale karma wraca i tego mu życzę.