10-11-2018, 12:35:58
Czyli ze jak nie ma nakazu (tzn jest bez nakazu
) jeszcze etap sądowy, to nie ma sensu wysyłać nic tobie, gdyż ciebie to nie dotyczy.

10-11-2018, 12:35:58
Czyli ze jak nie ma nakazu (tzn jest bez nakazu
![]()
18-11-2018, 18:12:35
Proszę Was o radę. Poważnie rozważam spłatę tej nieszczęsnej chwilówki. Jak pisałam sprawa była w Epu i wysłali do SR, jak narazie nic w sądzie nie widać. Wysyłałam do nich prośbę o rozłożenie na raty i Pan Marek sugerował żeby się zastanowić co z tym zrobić bo w sądzie może nie być łatwo. Jeżeli bym chciała wpłacić teraz to mam wysyłać dowód spłaty coś do SR? Pan Marek pisał, że sprawa się nie odbędzie ale jednak jakieś koszty naliczą.Jak to wygląda w praktyce?
18-11-2018, 19:59:25
(18-11-2018, 18:12:35)Biedronka 24 napisał(a): Proszę Was o radę. Poważnie rozważam spłatę tej nieszczęsnej chwilówki. Jak pisałam sprawa była w Epu i wysłali do SR, jak narazie nic w sądzie nie widać. Wysyłałam do nich prośbę o rozłożenie na raty i Pan Marek sugerował żeby się zastanowić co z tym zrobić bo w sądzie może nie być łatwo. Jeżeli bym chciała wpłacić teraz to mam wysyłać dowód spłaty coś do SR? Pan Marek pisał, że sprawa się nie odbędzie ale jednak jakieś koszty naliczą.Jak to wygląda w praktyce? W pozwie masz napisane ile masz do zapłaty, jeżeli spłacisz to nie piszesz sprzeciwu, na zapłatę lub sprzeciw masz 14 dni, ale ja bym poczekała czy dostaną nakaz zapłaty i ewentualnie wtedy bym wpłaciła.
18-11-2018, 22:10:38
(18-11-2018, 18:12:35)Biedronka 24 napisał(a): Proszę Was o radę. Poważnie rozważam spłatę tej nieszczęsnej chwilówki. Jak pisałam sprawa była w Epu i wysłali do SR, jak narazie nic w sądzie nie widać. Wysyłałam do nich prośbę o rozłożenie na raty i Pan Marek sugerował żeby się zastanowić co z tym zrobić bo w sądzie może nie być łatwo. Jeżeli bym chciała wpłacić teraz to mam wysyłać dowód spłaty coś do SR? Pan Marek pisał, że sprawa się nie odbędzie ale jednak jakieś koszty naliczą.Jak to wygląda w praktyce? Jeśli zdecydujesz się spłacić teraz, czyli w trakcie postępowania, to powód powinien cofnąć pozew z uwagi, na wygaśnięcie roszczenia. Jak wiemy, dość często powód "zapomina" powiadomić sąd o wygaśnięciu roszczenia i cofnięciu pozwu. Tak, więc powinnaś z ostrożności sama powiadomić sąd, że spłaciłaś zadłużenie i wnosisz o umorzenie postępowania.
19-11-2018, 18:47:23
(18-11-2018, 22:10:38)MarwPL napisał(a):(18-11-2018, 18:12:35)Biedronka 24 napisał(a): Proszę Was o radę. Poważnie rozważam spłatę tej nieszczęsnej chwilówki. Jak pisałam sprawa była w Epu i wysłali do SR, jak narazie nic w sądzie nie widać. Wysyłałam do nich prośbę o rozłożenie na raty i Pan Marek sugerował żeby się zastanowić co z tym zrobić bo w sądzie może nie być łatwo. Jeżeli bym chciała wpłacić teraz to mam wysyłać dowód spłaty coś do SR? Pan Marek pisał, że sprawa się nie odbędzie ale jednak jakieś koszty naliczą.Jak to wygląda w praktyce? Dziękuję bardzo.
19-11-2018, 19:22:46
(19-11-2018, 18:47:23)Biedronka 24 napisał(a):(18-11-2018, 22:10:38)MarwPL napisał(a):Ja bym na nich wymusiła ugodę, że ja spłacam, a oni cofają pozew z sadu i radź się, żeby Cię nie zrobili na szaro.(18-11-2018, 18:12:35)Biedronka 24 napisał(a): Proszę Was o radę. Poważnie rozważam spłatę tej nieszczęsnej chwilówki. Jak pisałam sprawa była w Epu i wysłali do SR, jak narazie nic w sądzie nie widać. Wysyłałam do nich prośbę o rozłożenie na raty i Pan Marek sugerował żeby się zastanowić co z tym zrobić bo w sądzie może nie być łatwo. Jeżeli bym chciała wpłacić teraz to mam wysyłać dowód spłaty coś do SR? Pan Marek pisał, że sprawa się nie odbędzie ale jednak jakieś koszty naliczą.Jak to wygląda w praktyce?
07-04-2025, 01:11:09
In response to the guy talking about kybella fat reduction, wrinkles around mouth best treatment, prp skin rejuvenation, medical skin treatments, best laser treatment for wrinkles, doing botox, botox for lip enhancement, platelet facial rejuvenation, frown lines botox before and after, best microneedling treatment, I highly suggest this clicking here about pshot services sarasota info or forehead wrinkle, the treatment skin care, wrinkle by mouth, botox logo, wrinkles and botox, wrinkle fillers before and after, best face skin tightening treatment, laser treatment body, lip injections, lip filler and lip injections, alongside all this one-time offer about penile rejuvenation therapy in sarasota info on top of treatment body, treatment to reduce wrinkles, dermal filler lip injections, fat loss treatments, perfect lip filler, best dermal fillers, bro tox, best therapy for cellulite, diminish wrinkles, best facial treatment, which is worth considering with this top platelet rich plasma therapy for men sarasota link which is also great. Also, have a look at this read more on erectile dysfunction injections sarasota forum alongside all xeomin forehead, best wrinkle filler for lip lines, renuva fat, cosmetic wrinkle filler, face tightening injections, the best skin treatment for wrinkles, botox on skin, led treatment, skin fillers for wrinkles, botox for smoother skin, on top of this additional resources about penile rejuvenation therapy in sarasota advice not forgetting sites such as best facial rejuvenation, botox before facial, led red light therapy for face, best cure for wrinkles, body care treatments, listen to this podcast for as well as laser wrinkle reduction, post botox, o injection, botox and juvederm, botox face before after, for good measure. Check more @ Top Rated Penile Injections Sarasota Guide 228f96_
|
|