(25-09-2018, 18:43:55)Biedronka 24 napisał(a): Ja już się tym nie przejmuję, tylko zdziwiło mnie to trochę.
Mąż wrócił z trasy i odebrał dziś 7 listów, w tym 4 polecone...Nie był zadowolony
Mąż niech się skupi, jak więcej zarobić, bo jego fochy mało nas wzruszają.
No i znowu doceniam swojego...
Mój nie jest taki zły, nie ma go na codzień, dlatego tak reaguje.
(25-09-2018, 19:20:05)Anastazja86 napisał(a): Mam jedną niesplacona ratę w monedo now. Napisałam do nich o skd. Czekam co odpisza. Ale teraz w październiku zapłacę ratę...
No to nie wiem czy dobrze zrobiłaś. Pisząc o skd uznałaś dluģ. To chyba działa podobnie jak nasze nieszczęsne maile o raty.
(25-09-2018, 19:20:05)Anastazja86 napisał(a): Mam jedną niesplacona ratę w monedo now. Napisałam do nich o skd. Czekam co odpisza. Ale teraz w październiku zapłacę ratę...
No to nie wiem czy dobrze zrobiłaś. Pisząc o skd uznałaś dluģ. To chyba działa podobnie jak nasze nieszczęsne maile o raty.
Przykre to tyle się pisze i tłumaczy, a dłużnicy i tak robią swoje, a później ratunku.
Przykre to tyle się pisze i tłumaczy, a dłużnicy i tak robią swoje, a później ratunku.
Na tamtym forum Ktoś mi poradził i nawet napisał pismo o skd to wysłałam. Chciałabym żeby to uznali...
Z tego co czytałam to skd uznają bardzo rzadko i lepiej je podnosić dopiero w sądzie. Może wypowie się spec od skd, bo ja wiem tyle co wyczytam. Oczywiście chciałabym żeby Ci się udało!