09-11-2019, 17:54:37
(09-11-2019, 17:46:31)grabi_en napisał(a):(09-11-2019, 17:19:24)Samotna27 napisał(a): Dzis dostalam email o wizycie pracownika terenowego w miejscu mojej pracy.Czy to jest mozliwe?Czy ktos sie tam pojawi?Mial ktos doczynienia z ich windykacja?Nie, nikogo nie będzie - to straszak, ale gdyby tak się stało - bierzesz świadka najlepiej 3 i wzywasz Policję - bo oni nie mogą Ci przeszkadzać w wykonywaniu czynności, ja tak ostatnio załatwiłam windykację z Aliora i pytam się mam wzywać ochronę, czy policję i pan szybciutko się ulotnił - oni doskonale wiedzą, że nie wolno im przychodzić w miejsce pracy.
Tak ale ja juz tam nie pracuje.Nie splacam Mondeo ani nie kontaktuje sie z nimi.Czekam na sad bo to mam splacone a oni chca jeszcze 4 tys.Moj facet wie o wszystkim i mimo to chce nas zabrac do siebie.Od stycznia chce isc do pracy i posplacac dlugi ale Mondeo nie bede splacala bo czekam na sad.
Troche mnie tem email dobil.Jest cicho .Zadnych emaili nic,wiec albo oddali do sadu albo szykuja propozycje dla mnie.Dziekuje Grabien za odpowiedz.Pozdrawiam.