Dziś radosna wiadomość, kolejna wygrana tym razem Inkasso kredytowe odeszło z kwitkiem, serdeczne podziękowania za pomoc dla całego zespołu i Pana Marka, jak tylko dostanę wyrok to wstawimy
Mariuszd37Dziś radosna wiadomość, kolejna wygrana tym razem Inkasso kredytowe odeszło z kwitkiem, serdeczne podziękowania za pomoc dla całego zespołu i Pana Marka, jak tylko dostanę wyrok to wstawimy
Mariuszd37Dziś radosna wiadomość, kolejna wygrana tym razem Inkasso kredytowe odeszło z kwitkiem, serdeczne podziękowania za pomoc dla całego zespołu i Pana Marka, jak tylko dostanę wyrok to wstawimy
Szczęściarz
[/quote]
Widać, że te szczęcie zależy od sądu, bo jedni mają wygrane, a drudzy przegrane. Ja już dawno przestałam sugerować się kto gdzie wygrywa, bo każdy sąd działa na swoich prawach i nie koniecznie korzystnych dla dłużnika.
Marzę sobie ze to się w końcu skończy i będę po prostu sobie spokojnie żył bez epu sądów itp z tego co zarabiam. Jak tylko załącza wyrok to się podzielę z Wami.
14-11-2020, 22:02:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2020, 22:03:07 przez MarwPL.)
(14-11-2020, 15:30:28)Mariuszd37 napisał(a): Dziś radosna wiadomość, kolejna wygrana tym razem Inkasso kredytowe odeszło z kwitkiem, serdeczne podziękowania za pomoc dla całego zespołu i Pana Marka, jak tylko dostanę wyrok to wstawimy
Cała przyjemność po naszej stronie.
Cieszy nas kiedy nasi klienci wygrywają sprawy sądowe z naszą pomocą :-)
Szczęściarz
Widać, że te szczęcie zależy od sądu, bo jedni mają wygrane, a drudzy przegrane. Ja już dawno przestałam sugerować się kto gdzie wygrywa, bo każdy sąd działa na swoich prawach i nie koniecznie korzystnych dla dłużnika.
[/quote]
Inkaso wec - właśnie mi się pokazało na portalu informacyjnym że jest sprawa w sądzie. Chyba za vivusa. Obawiam się bo to ponad 13 tys. Pożyczone 7.5 ... jeśli to za vivus. Jaki to przeciwnik ?