(16-01-2019, 19:54:22)MarwPL napisał(a): Upatrujcie nadzieję w sądzie, aby wydawał wyroki sprawiedliwe i zgodne z rozkładem ciężaru dowodu.
Czy sąd może sobie ot tak przeprowadzić dowód z dokumentu, który był załączony do pozwu, ale powód w żadnym miejscu się na niego nie powołuje?
Może, może również, jak nam zrobił w czwartek oddalić wszystkie dowody powołane przez powoda i dołączone do jednego pisma i powództwo oddalić w całości.
Witam -prosze o pomoc a wlasciwie prosba doP Marka. Dzis dostalam pozew i nakaz zaplaty z sadu za assa. Zadnych wczesniej upomnien nie dostalam - a dzis od razu do 2 tygodni musze zaplacic dla Ultimo portfolio investment ponad 5tys - co mam zrobic - mam umowe na emeilu
(19-02-2020, 11:52:08)terka napisał(a): Witam -prosze o pomoc a wlasciwie prosba doP Marka. Dzis dostalam pozew i nakaz zaplaty z sadu za assa. Zadnych wczesniej upomnien nie dostalam - a dzis od razu do 2 tygodni musze zaplacic dla Ultimo portfolio investment ponad 5tys - co mam zrobic - mam umowe na emeilu
Jak Cię pozwali, to się teraz broń. Skoro to jest nakaz to masz dwie opcje
1/ wpłacić kasę,
2/ wnieść sprzeciw.
Wybór wydaje się oczywisty.
(19-02-2020, 11:52:08)terka napisał(a): Witam -prosze o pomoc a wlasciwie prosba doP Marka. Dzis dostalam pozew i nakaz zaplaty z sadu za assa. Zadnych wczesniej upomnien nie dostalam - a dzis od razu do 2 tygodni musze zaplacic dla Ultimo portfolio investment ponad 5tys - co mam zrobic - mam umowe na emeilu
Tak jak rozmawialiśmy przez telefon, proszę prześlij niezwłocznie pocztą lub kurierem całą przesyłkę sądową wraz z kopertą.
Na wszelki wypadek zostaw sobie kserokopie akt.