![]() |
|
Vivus - windykacja - Wersja do druku +- BezNakazu.pl (https://forum.beznakazu.pl) +-- Dział: Chwilówki (https://forum.beznakazu.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Vivus (https://forum.beznakazu.pl/forumdisplay.php?fid=38) +--- Wątek: Vivus - windykacja (/showthread.php?tid=54) |
Vivus - windykacja - Biedronka 24 - 18-09-2018 Dostałam maila, że Vivus przekazał mnie do firmy windykacyjnej Departamentu Windykacji wierzytelności Zleconych Intrum. Wiecie coś o tej firmie? RE: Vivus - windykacja - grabi_en - 18-09-2018 (18-09-2018, 20:36:14)Biedronka 24 napisał(a): Dostałam maila, że Vivus przekazał mnie do firmy windykacyjnej Departamentu Windykacji wierzytelności Zleconych Intrum. Wiecie coś o tej firmie? Wiem, strasznie upirdliwi są, ale ich pozwy w sadzie upadają. Wiesz ja mam taka sytuację z Vivesem, że mam tyle przedłużeń co im winna jestem , do tego mam wierzyciela nowego bankruta. czekam co się wydarzy. RE: Vivus - windykacja - Wonder_Woman - 18-09-2018 W intrum miałam wandoo, dzwonili jak poparzeni co chwila, wysłali ze dwa pisma, aż dziś przyszedł mi SMS, że sprawę przejął Kaczmarski ![]() Także niewiele zdziałali Oni do sądu oddają chyba jak kupią wierzytelność, na portfelu zleconym nie idą do sądu RE: Vivus - windykacja - grabi_en - 18-09-2018 (18-09-2018, 20:53:58)Wonder_Woman napisał(a): W intrum miałam wandoo, dzwonili jak poparzeni co chwila, wysłali ze dwa pisma, aż dziś przyszedł mi SMS, że sprawę przejął Kaczmarski Pewnie WAS sprzedadzą i koniec waszej bajki ze stara windykacją. RE: Vivus - windykacja - Wonder_Woman - 18-09-2018 (18-09-2018, 20:57:23)Pgrabi_en napisał(a):Pewnie sprzedadzą, ale wandoo spłaciłam refinansowaniem ze 20 razy, więc nawet niech mnie nie denerwują(18-09-2018, 20:53:58)Wonder_Woman napisał(a): W intrum miałam wandoo, dzwonili jak poparzeni co chwila, wysłali ze dwa pisma, aż dziś przyszedł mi SMS, że sprawę przejął Kaczmarski RE: Vivus - windykacja - Monika_00 - 18-09-2018 Vivus, oddał mnie najpierw intrum, potem Kaczmarskim. Nic nie zdziałali, ignorowałam ich. Ci pierwsi byli ok, ale Kaczmarscy upierdliwi, codziennie e-maile. Teraz windykuje mnie jaki Arvato-wysłali mi dosłownie dwa e-maile, ostatni dziś pisząc, że wszelkimi sposobami próbowali się ze mną skontaktować... A to ciekawe. Czekam w tym przypadku na sąd, bo choć spłaciłam prawie kapitał, oni nadal oczekują 5 000zł. RE: Vivus - windykacja - grabi_en - 18-09-2018 (18-09-2018, 21:02:55)Monika_00 napisał(a): Vivus, oddał mnie najpierw intrum, potem Kaczmarskim. Nic nie zdziałali, ignorowałam ich. Ci pierwsi byli ok, ale Kaczmarscy upierdliwi, codziennie e-maile. A dlaczego nie, może dłużnik się nie połapie i go się wydoi
RE: Vivus - windykacja - Katisia 77 - 18-09-2018 Ja też za vivusa Mam Arvato. Ja mam przedłużenia na 2500 wpłaciłam i 700 zł. Oni chcą 8500 a ja im mówię że niemam długu w tej wysokości. Ale dzwonią jak pomyleni. Smsy i meile żeby zadzwonić w sprawie rat. RE: Vivus - windykacja - Wonder_Woman - 18-09-2018 (18-09-2018, 21:32:03)Katisia 77 napisał(a): Ja też za vivusa Mam Arvato. Ja mam przedłużenia na 2500 wpłaciłam i 700 zł. Oni chcą 8500 a ja im mówię że niemam długu w tej wysokości. Ale dzwonią jak pomyleni. Smsy i meile żeby zadzwonić w sprawie rat.Za vivusa miałam Kaczmarskiego, dał sobie siana po około miesiącu Teraz jest znów w vivusie i co chwila mi piszą , ze przekażą do windykacji, ale tego nie robią póki co Przedłużeń mam tam ogrom, chyba już nie jestem nic im winna, także zobaczymy RE: Vivus - windykacja - Mila1 - 18-09-2018 Ja vivusowi też nie jestem winna, ale niestety przyklepałam recredit zanim zaczęłam walkę z długami. Teraz dziwna cisza, byle nie przed burzą. |