BezNakazu.pl
Wygrane/ przegrane przed sądem - Wersja do druku

+- BezNakazu.pl (https://forum.beznakazu.pl)
+-- Dział: Sądy (https://forum.beznakazu.pl/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Dział: postępowanie przed sądem (https://forum.beznakazu.pl/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Wątek: Wygrane/ przegrane przed sądem (/showthread.php?tid=11)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - Wonder_Woman - 01-10-2018

(01-10-2018, 18:30:37)Mila1 napisał(a): Nie kracz! Jak będzie pozew to będzie sprzeciw!
Ja nie kracze, tak poprostu może być Uśmiech
A ze sprzeciw, to wiadomo Uśmiech

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - Mila1 - 01-10-2018

Moja mama zawsze mówi w takiej sytuacji: tfu,tfu,tfu, żeby moje słowo się w g.... o bróciło! Wiem, że my tu sobie źle nie życzymy, ale lepiej na zimne dmuchać, lub jak kto woli nie kusić losu. No i przez te długi zrobiłam się przesądna Płacz

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - grabi_en - 01-10-2018

(01-10-2018, 19:19:48)Mila1 napisał(a): Moja mama zawsze mówi w takiej sytuacji: tfu,tfu,tfu, żeby moje słowo się w g.... o bróciło! Wiem, że my tu sobie źle nie życzymy, ale lepiej na zimne dmuchać, lub jak kto woli nie kusić losu. No i przez te długi zrobiłam się przesądna Płacz

Przesądna?? więcej wiary w naszą pomoc Uśmiech

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - Mila1 - 01-10-2018

Tylko ta wiara trzyma mnie jeszcze w tzw. pionie Język

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - Mila1 - 07-11-2018

Już pisałam, ale warto powtórzyć. Svea kolejny raz złożyła do epu za net credit. Jako że - jak to ja panikowałam- Pan Marek stwierdził- spróbujemy pójść na odrzucenie. I dziś widzę w epu odrzucono. Wiem to mały, ale sukces! Teraz jak zapłacą to się głęboko namyślą nad kolejnym pozwem- 1200. Panie Marku- jak to mówią:pierwsze koty za płoty ( tzn. dla mnie pierwsze), a mam nadzieję kiedyś napisać - wygraliśmy. I tego się będę trzymać!

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - Mariuszd37 - 07-11-2018

GratulujeUśmiech

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - grabi_en - 07-11-2018

(07-11-2018, 21:26:31)Mariuszd37 napisał(a): GratulujeUśmiech

Fakt pierwszy raz słyszę o tym, żeby w EPU mieć sprawę do przodu, wiedziałam, że trzeba mieć Pełnomocnika, bo jak niektóre firmy dostają kosztami procesu to później długo, długo nic się nie dzieje.

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - grabi_en - 07-12-2018

To mamy pierwszą wygrana na tym forum.
Powód: ID Finance - Money Man
Jest mi niezmiernie miło, że trafiło na mnie, ale łatwo nie było.

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - Mila1 - 07-12-2018

(07-12-2018, 20:57:55)grabi_en napisał(a): To mamy pierwszą wygrana na tym forum.

O widzisz, znalazłaś! Mam nadzieję, że częściej będziemy tu zaglądać to i nie zapomnimy gdzie ten wątek jest! Duży uśmiech

RE: Wygrane/ przegrane przed sądem - grabi_en - 07-12-2018

(07-12-2018, 21:01:44)Mila1 napisał(a):
(07-12-2018, 20:57:55)grabi_en napisał(a): To mamy pierwszą wygrana na tym forum.

O widzisz, znalazłaś! Mam nadzieję, że częściej będziemy tu zaglądać to i nie zapomnimy gdzie ten wątek jest! Duży uśmiech

Naprawdę miałam problem z lokalizacja tego wątku, stokrotne dzięki, najpierw z informacja podzieliłam się z winowajca tego stanu, a później z osobami z którym jestem w stałym kontakcie chciałam napisać w wygranych, ale skoro w emocjach nie mogłam go znaleść, zaczęłam kontynuować wygraną w swoim wątku.
Tak mam 1 chwilówkę mniej do spłaty, a gratulacje proszę składać BN Panu Markowi.